ooglaseren-eyescan-slide-6

Vooronderzoek Ooglaseren

Wij zijn een Eyescan Onderzoekcentrum. In die hoedanigheid kunnen we onderzoeken of uw ogen geschikt zijn voor ooglaseren en welke behandeling het best bij u past. Om dat te bepalen, voeren we een vooronderzoek uit. We vertellen u graag wat u van zo'n onderzoek kunt verwachten.

Anamnese

Voordat we aan het onderzoek beginnen, willen we eerst wat meer te weten komen over uw achtergrond. Dit doen we aan de hand van een vraaggesprek waarbij we ingaan op uw levensstijl, medische achtergrond en andere factoren die van invloed kunnen zijn op uw geschiktheid. De optometrist schrijft zijn bevindingen op en neemt deze mee in zijn advies.

Onderzoek

Dan is het tijd voor het daadwerkelijke onderzoek. Om de meting zo nauwkeurig mogelijk uit te kunnen voeren, druppelt de optometrist uw ogen met pupilverwijdende druppels. Hierna volgen de metingen, waarbij we onder andere kijken naar de algehele gezondheid van uw ogen, de dikte van uw hoornvlies en andere factoren die van invloed zijn op de geschiktheid voor een ooglaserbehandeling.

Bespreken resultaten

Na het onderzoek bekijken we de resultaten. Zijn uw ogen geschikt voor ooglaseren en/of lensimplantaten en welke methode is het meest geschikt? We geven u een eerlijk advies, lichten u voor over de te verwachten resultaten en geven u ruimschoots de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Handig om te weten

De pupilverwijdende druppels zijn niet direct uitgewerkt. Uw ogen kunnen daardoor gevoeliger zijn voor licht. We raden u aan niet zelf te gaan autorijden na het onderzoek. Neem indien mogelijk iemand mee. Ook een zonnebril is handig om mee te nemen. 

Kosten vooronderzoek

Voor een basis vooronderzoek betaalt u 30 euro, een aanvullend onderzoek kost 105 euro. U kunt ook in één keer de fullscan van 135 euro doen (vooronderzoek + aanvullend onderzoek). U kunt zelf kiezen welk onderzoek u bij ons uit wilt laten voeren, maar uiteindelijk moet u altijd het complete onderzoek ondergaan voordat uw ogen gelaserd kunnen worden. Het bedrag voor het onderzoek van uw keuze betaalt u aan ons in de winkel. Als u besluit voor Eyescan te kiezen, krijgt u de kosten van de screening terug als korting op uw behandeling. Een vooronderzoek is hiermee uiteindelijk dus gratis!

Afspraak maken

Voor een vooronderzoek om te zien of u geschikt bent voor ooglaseren en/of lensimplantaten kunt u een afspraak maken. U kunt hiervoor altijd bellen of mailen, u vindt de gegevens via onderstaande button.

Maak een afspraak


Top