oogcentrum-thijssen-bemmel-hfd-contactlenzen

Contactlenzen voor alle situaties bij Thijssen Optiek

Als meestgebruikte correctiemiddel een bril of contactlenzen? Dat is meestal niet zo moeilijk... Met lenzen vinden veel mensen dat ze er beter uitzien dan met de bril. Lenzen geven bovendien meer vrijheid bij het sport, vrijetijd en vakantie en u heeft nooit meer last van beslagen glazen. Met lenzen kunt u tevens vaak scherper zien!

De nieuwste generaties lenzen zijn zo hoog zuurstofdoorlaatbaar en zo nauwkeurig aan te meten dat ze direct comfortable aanvoelen en zeer gezond zijn voor de ogen

Soorten lenzen

Harde lenzen, zachte lenzen, multifocale lenzen of maandlenzen, u kunt het zo gek niet opnoemen, maar wij hebben deze contactlenzen in huis! Wij helpen u aardig op weg en kijken persoonlijk naar uw situatie.

En dan, dan heeft u de ideale contactlens die past bij uw situatie en levensstijl, maar onze service blijft doorgaan. Wij staan graag voor u klaar als het draait om nieuwe oogcontroles, alles om uw ogen ”gezond”  te houden. Tot slot, voor vragen, op- en/of aanmerkingen kunt altijd bij ons terecht. Zo blijft u optimaal genieten van uw contactlenzen.

Welke lenzen passen bij u?

Bent u benieuwd welke lenzen voor u het meest geschikt zijn? Wij adviseren u daar graag over. door enkele simpele vragen te beantwoorden, kunnen we u op onze site al een indicatie geven van waar uw voorkeur naar uit gaat. Uiteraard adviseren wij u hier in de winkel uitgebreid over!

Heeft u meer informatie nodig, of wilt u eens een nieuw type contactlens testen? Geen probleem, wij staan voor u klaar!


Lees meer over onze contactlenzen:


Top